Uitnodiging voor Passion4Kids!

woensdag 28 maart a.s.

Op woensdagavond 28 maart a.s. voeren de kinderen van groep 5 tot en met 8 van christelijk kindcentrum De Notenbalk, net als ons kindcentrum onderdeel van PIT kinderopvang & onderwijs, Passion4Kids uit. We nodigen jullie hierbij uit om dit vanaf 19.30 uur mee te beleven. Ook broers, zussen, andere familie, buren en vrienden zijn van harte welkom.

Het is inmiddels de vierde keer dat kinderen van De Notenbalk Passion4Kids verzorgen. Dit keer krijgen ze versterking van kinderen van christelijk kindcentrum Het Akkoord die meezingen in het koor. Op verzoek van burgemeester Schrijer van de gemeente Zwijndrecht, die net als vorig jaar de rol van verteller op zich neemt, wordt het Raadhuisplein dit jaar het hoofdpodium van Passion4Kids.

Passion4Kids vertelt het paasverhaal uit de Bijbel over het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus en is een uniek muziekevenement naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion. Net als op tv wordt Passion4Kids voorafgegaan door een tocht met een verlicht kruis. Jullie zijn van harte uitgenodigd om ook hieraan deel te nemen. Om 18.30 uur vertrekken we vanaf Het Spektakel in Zwijndrecht met het kruis. We lopen door de Bethelkerk richting het Raadhuisplein. Daar barst om 19.30 uur het spektakel los met zang, dans en spel. Mis het niet!

 

Logo_Passion4kids_2_web Logo_Passion4kids_2_web