Leerkrachten De Notenbalk ronden traject Teach like a Champion af

Woensdag 7 juni heeft het team leerkrachten van kindcentrum De Notenbalk met succes het tweejarige traject Teach like a Champion afgerond. 

‘Teach like a Champion’, welke leraar wil dat niet? Teach Like a Champion is een bestseller uit de VS. Het boek is een must voor elke leraar die gereedschappen wil om het beste uit zijn leerlingen te halen. De auteur van Teach like a Champion, Doug Lemov, bezocht leraren die opmerkelijke resultaten wisten te bereiken. Hij observeerde wat er in het klaslokaal gebeurde: van leerlingen begroeten tot blaadjes uitdelen, van ongevraagd beurten geven tot wachten op een antwoord.

Het team van kindcentrum De Notenbalk werd vertrouwd gemaakt met de verschillende technieken. Dit gebeurde tijdens diverse studiemomenten onder leiding van Rianda Heintz van het CED. Ook werden er klassenbezoeken afgelegd. Het was een zinvol traject waar de leerkrachten met veel enthousiasme aan hebben gewerkt. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: nog beter onderwijs voor de kinderen van De Notenbalk.  
 

 

IMG_1234 IMG_1234
IMG_1235 IMG_1235