Groep 8 blikt terug op kamp!

Camp USA

Van dinsdag 4 oktober tot en met vrijdag 7 oktober ging groep 8 op schoolkamp in Teteringen. Dat het een fantastisch kamp was, blijkt wel uit de VLOGS die groepjes leerlingen iedere dag zelf maakten. 

Maar dat de kinderen een GRANDIOZE tijd hebben gehad, is ook goed te lezen in de stukjes die geschreven zijn: 

 

Amke - Kamp was echt SUPER leuk! Vooral omdat iedereen (bijna) altijd heel vrolijk en blij was. De eerste nacht werden we al uit ons bed gehaald, om om 2 uur ’s nachts een spel in het bos te doen zonder zaklamp. Dat spel was heel leuk en eng! De locatie was heel goed voor een kamphuis! Je kon hele leuke spellen doen rondom het kamphuis. De bingo van juf Sanne en meester Ronald was heel grappig! Het kamp was GRANDIOOS!!!!

Bastiaan - Kamp was echt grandioos zeker de film en de bonte avond. De spellen waren ook super leuk, we hebben veel gelachen en grappen gemaakt.

Dide - Het was grandioos, want we gingen laat naar bed. En wat ook leuk was, was de disco.
Estaban - Ik vond kamp GRANDIOOS. De spellen, vooral film kijken, levend bingo en levend stratego. De spellen om half twee ’s nachts en de avondtocht #campUSA #GRANDIOOS #BijnaNietSlapen #bestcampever!
Isabel - Ik vond levend stratego het leukst van allemaal. Maar de rest vond ik ook leuk natuurlijk! Ik vond het kamp GRANDIOOS!
Jeroen - Het was leuk. Het leukste spel was levend stratego. En de anderen spellen waren ook leuk. En de bonte was ook heel leuk. Het kamp was grandioos.
Jerre - Camp USA vond ik leuker dan mijn eigen kamp het was echt GRANDIOOS. Het leukste vond ik de AVONDTOCHT en LEVEND STRATEGO en natuurlijk DE NEON DISCO. Kortom het was het beste kamp ever. #BESTCAMPEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lisa - Ik vond het echt super leuk! Het leukste vond ik de disco omdat iedereen helemaal los ging! Ook vond ik de avondtocht heel leuk en ook een beetje eng.
Het verhaal van de ruiter zonder hoofd vond ik ook leuk en een beetje eng vooral omdat we bij het kampvuur zatten. Ik mis kamp nu al ....
Kamp was grandioos !!!
Madelief - Het kamp was super leuk. We hebben heel veel leuke spellen gedaan en daarbij een grappige bingo met Barbie en Ken. (juf Sanne en meester Ronald) Maar ook een enge spooktocht. Ik heb erg veel lol gehad met de disco en iedereen ging helemaal los! Het kamp was GRANDIOOS!
Mark - Het was GRANDIOOS!!!!
Waarom: Alles!! Behalve dat we werden wakker gemaakt :-(
Voor de rest alles was leuk vooral in de nacht. Avondtocht, avondspel. Ik viel alleen bij het avondspel in de brandnetels:O AUW!
Nina - Het kamp was echt super leuk! Het liefst zou ik nog een week gaan. Ik vind levend stratego een van de leukste dingen die we hebben gedaan+spooktocht. Ook de disco was super en het zaklamp spel midden in de nacht, het kamp was grandioos en super leuk!!!!!!!!!!
Noa - Kamp was grandioos, we hebben heel veel gedaan, een spooktocht, levend stratego, een zaklampen spel [om 1:30 ’s nachts], bonte avond en neon disco, kampvuur maken echt heel veel. Het was BEST EVER! ?
Olivera - Ik vond kamp echt grandioos.We hebben echt heel veel meegemaakt er was een neon disco we waren om 2 uur naar bed gegaan. En ook een spooktocht dat was echt heel leuk. LEUKSTE kamp ooit!!
Philomena - Kamp was grandiooooooosss!!!!!!
#1 ik vond de avondtocht awesome. Met Olivera en Mark ennnnnn meesterrrrr Ronald! We hebben de hele tijd gelachen. + neon disco bestttttttt disco ever!! Was vet gaaf, vergeet dit never #besteklas4ever :-D
Pepijn - Kamp begon met een dropping en daarna de regels. En de volgende dag gingen we iets doen. Slagbal, bonte avond, spooktocht, gekke bingo, kamp vuur, een gek ren spel en een film gekeken, en disco, maar een ding het KAMP WAs GRANDIOOs.
Suzanne - Ik vond kamp GRANDIOOS!
Omdat we heel veel leuke spellen deden zoals:levend stratego, een soort estafette en een rare bingo. Maar we hadden ook nog een enge avondtocht. En we hadden ook nog een disco en iedereen deed mee!
Tara - Ik vond kamp grandioos leuk! Ook vond ik de spellen erg leuk. Het leukste spel vond ik het spel met de zaklamp B). En wakker worden met disco was ook erg leuk!
Yasmin - Kamp was leuk we kwamen aan en begonnen meteen met een dropping.
Soms ging er wat mis maar dan heb je toch weet iets beleefd. De groep van juf Sanne kwam als eerst aan bij het kamphuis, daar stonden mr.Ed + meester Ronald. Daarna kwamen de anderen ook aan. Regels doornemen en de rest. Daarna gingen we spullen pakken en naar de slaapzalen en toen we klaar waren ging er music op. Dus we gaan iets doen dan. En het was levend stratego. Toen het spel klaar was zei meester Ed ”grandioos”. We gingen terug naar kamphuis en daarna eten toen het avond was gingen we slapen, maar opeens ging het music aan!! Snel naar de zaal in je pyjama. We gingen een nachtspel doen. Toen we klaar waren gingen we echt naar bed (dag 1 was dit).

 

Heeft u de VLOGS gemist?? Hier (https://www.youtube.com/playlist?list=PLMTimJKhwGoeMZ11xKeZ4SDDH3mD3a3Xi) bekijkt u ze zo vaak als u maar wilt!   

Logo Logo
IMG_1184 IMG_1184
IMG_1194 IMG_1194
IMG_1208 IMG_1208
IMG_1209 IMG_1209
IMG_1225 IMG_1225
IMG_1240 IMG_1240